sigla PD Alba
 Comunicate de presă
  

Organizația PSD Cugir acuză și președintele organizației județene PSD de incompetență!
    Consecventă principiului comunist de luptă - cu orice mijloace împotriva restituirii proprietății private, confiscate de predecesorii lor în ale politicii și înfăptuit la colectivizare, Organizația PSD Cu­gir acuză cu furie și în necunoștință de cauză acțiunea de repu­nere în drepturi a foștilor proprietari.
    Primarul orașului Cugir, domnul Aurel Voicu, a devenit prin­cipala țintă a PSD-iștilor din zonă, acuzat acum pentru că este garantul aplicării Legii de restituire a proprietății funciare nr. 18/1991.
    Necunoașterea legii precum și metodele de înfierare cu mânie proletară practicate de liderii PSD Cugir, cunoscuți activiști de seamă ai fostului PCR, nu sunt și nu vor fi o piedică în con­ti­nuarea activității primarului Aurel Voicu, membru marcant al Par­tidului Democrat.
    Le reamintim politicienilor PSD din Cugir că în România lu­cru­rile s-au schimbat și se schimbă; încet-încet, interesul legal al cetățenilor, chiar dacă au 83 de ani (mulți înainte!), este mai presus decât voința partinic㠄a unui grup de foști lucrători Agro­mec", instituție care poate nici nu mai există!
    În furia lor oarbă, „reclamanții" PSD-iști omit faptul că titlul de proprietate emis este semnat de fapt de prefectul județului, dom­nul Liviu Mugurel Sârbu, de secretarul general al Prefecturii, doam­na Adriana Ursa, și de directorul OCOT Alba, domnul Dorin Retegan, persoane care probabil au parafat actul în cauză după verificările făcute de cele două comisii de aplicare a Legii 18/1991, respectiv Comisia Locală din Cugir, compusă din 14 membri, și cea județeană. Indirect, putem spune, Organizația PSD Cugir a­cuză și președintele organizației județene PSD de incompetență! Oare așa să fie?
Biroul de presă al PD Alba